3 Anledningar att fixa dina sättningsproblem i år

(10 januari, 2019)

 

1. För att frigöra tid för att göra andra saker än att oroa dig

Det är bara att inse – sättningar är något som oroar de flesta av oss – om vi tror att vi är drabbade av de. Sättningsproblem känns ofta överväldigande och vi vet inte i vilken ände vi ska börja – det gör oss stressade. Det är lätt när vi känner oss stressade, att helt enkelt stoppa huvudet i sanden och ignorera orsaken till problemet.

Även om valet att “inte göra någonting” är det enklaste alternativet – kommer det inte att lösa ditt problem. Du kommer fortsätta att spendera tid på att oroa dig för om du borde göra något, eller har inte sprickan blivit större sedan förra veckan. Tid som du kunde ha spenderat på mycket roligare saker!

Börja året med en känsla av att du gjort något åt det istället.
Boka en sättningsbesiktning och ta reda på om du ens behöver oroa dig!

2. Börja från rätt håll

Nytt år och nya visioner för hur du kan förbättra ditt hem. Kanske planerar du att renovera köket, sätta nya klinker i badrummet eller att äntligen tapetsera i sovrummet. Sprickorna i grunden är inte lika tilltalande att göra något åt. Det är sällan dina gäster ger dig komplimanger för den underbara grunden, eller hur?

Men om ditt hus är drabbat av sättningsproblem och du trots allt bestämmer dig för att börja med de mer tilltalande projekten – som nya klinkers, är risken att det inte kommer se fint ut så värst länge. Sättningar betyder att ditt hus rör sig, vilket orsakar spänningar i grunden och de bärande väggarna. När spänningen i dessa områden blir för stor, kommer de att spricka. När du har renoverat ditt badrum, vill du inte göra det igen på många år.

Därför – börja med att åtgärda dina sättningsproblem. Att inte göra det kommer ge dig mer huvudvärk än vad du får av att ringa oss.
Vi hjälper dig: 010 – 14 550 15

3. Eftersom du sa att du skulle redan förra året.

Vi vet hur det är, renoveringar tenderar att skjutas på framtiden, för att gör plats för trevliga kvällarna med vännerna, snarare än att hålla sig inlåst iklädd den gamla målarfärgsfläckiga T-shirten. Även fast du lovade att få det gjort redan förra året.

Den goda nyheten är att fixa sättningsproblem inte alls fungerar så. Välkomna oss och sen kan du faktiskt ha den där trevliga stunden med dina vänner när vi fixar dina sättningsproblem. Inga färgfläckar, ingen anledning att flytta ut och ingen anledning att ångra du inte fick det gjort 2019 heller.

Läs mer om hur vår störningsfria metod fungerar och boka en sättningsbesiktning här: https://www.geobear.se/villaagare-2/

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.