Hur uppkommer en sättning?

(20 juli, 2022)

 

Vår försäljningschef Sebastian Jönsson intervjuades av Borätt Forum där han i en presentation redogör och visar vilka symtom som är viktiga att vara vaksam på när det kommer till tecken på sättning. Han informerar om hur våra innovativa teknik tidseffektivt och störningsfritt åtgärdar sättningar och delger orsaker till dess uppkomst. Geobear har globalt slutfört över 200 000 jobb och varit verksamma sedan början på 80-talet.

I videon nedan illustreras hur vår teknik appliceras på en fastighet där lerkrympning är orsaken till sättningen, vilket Sebastian pratar mer om i intervjun du kan ta del av ovan. Lerkrympning även kallat provattenförlust ur lera, är en orsak där lermark under årets olika säsonger förändras då torka och fukt påverkar marken. Torra sommar leder till att leran drar ihop sig och krymper vilket skapar håligheter i marken under grunden och kan göra att fastigheten sätter sig. Höga träd nära fastighetens fasader är en risk.

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.