Affärsverksamhet – hur ett projekt kan se ut

(7 maj, 2019)

Att stänga igen en affärsverksamhet för att stabilisera marken är negativt både för kunderna och för finanserna. Våra metoder är framtagna för att påverka verksamheten så lite som möjligt. Vi arbetar inom ett begränsat område som gör det möjligt för dig att behålla verksamheten rullandes.

Geobears projekt utformas alltid efter dina behov. Vi anpassar vårt arbetsområde och arbetstider efter vad som är möjligt för just din verksamhet. Kanske kan vi borra innan affären öppnar, eller injektera våra geopolymerer för att stabilisera eller lyfta golven efter ni stängt för dagen.

Här är ett exempel på hur ett Geobear-projekt för en affärsverksamhet kan se ut:

 

 

 

Kontakta oss för mer information och en offert

Geopolymerinjektering är ett bra alternativ för en affärsverksamhet eftersom processen inte kräver att golv tas bort eller massor schaktas bort. Ett vanligt projekt genomför vi med endast en lastbil, som innehåller allt nödvändigt material för att genomföra markstabilisering, grundförstärkning eller golvlyft. Det innebär att vi snabbt kan sätta igång ett projekt, men också snabbt avsluta ett. Vilket är en stor fördel när det gäller just affärsverksamhet och butiker.

Dessutom är vår metod väldigt ren, vilket gör att behovet av att rensa ur lokalerna inte finns. Vi har genomfört projekt i matvaruaffärer efter stängning många nätter i rad, utan att kunderna blir drabbade av grundförstärkningen. Kontakta oss så berättar vi mer om våra alternativ. 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.