Bostadsrättsföreningar – Anmäl er till Fastighet2019 i Jönköping

(17 maj, 2019)

Den 23 Maj kommer Geobear att vara med som en av föreläsarna på Fastighet2019 i Jönköping.

Vi kommer att prata om typiska problem som en bostadsrättsförening stöter på, hur de kan lösas och hur ett vanligt projekt går till.

Föreläsningen heter: “Sprickor i källaren – den moderna lösningen”

 

Geopolymerinjektering för bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar kan drabbas av sättningsproblem, precis som industrier och villaägare. I en förening är det dock många inblandade och viktigt att välja en metod som de allra flesta känner sig bekväma med. På Fastighet2019 går vi igenom hur geopolymerinjektering kan hjälpa bostadsrättsföreningar som drabbats av sättningsproblem. Men vi går även igenom andra metoder, vad som skiljer de åt och när valet av geopolymerinjektering är det rätta.

Richard från Geobear, med många års erfarenhet av projekt tillsammans med bostadsrättsföreningar, kommer att förklara hur ni själva kan se om bostadsrättsföreningen är drabbad av sättningsproblem. Dela med sig av de vanligaste tecknen och vad som är nästa steg när dessa upptäcks.

Dessutom kommer våra sättningsexperter finnas på plats för att svara på frågor om just din bostadsrättsförening och era specifika problem.

 

Anmälan är öppen till och med den 20 Maj – och är gratis.

Här kan du anmäla dig!

 

Fastighet2019 är en fastighetsmässa dit arrangören bjuder in in ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och er som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

För besökare är mässan kostnadsfri. Mässorna hålls under vardagskvällar kl 17.00 – 20.00. Under kvällen kan ni besöka en mässa med 20-30 utställare och lyssna på intressanta föredrag, bland annat Geobear.

 

Fastighet2019

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.