Brev från Julia

(22 augusti, 2019)

Brev från Julia 2019-08-22

————————————————————————————-

Hej!

Nu är det riktigt nära, marathon på lördag! Börjar bli lite pirrigt, speciellt eftersom det är min första mara.

Den här veckan har jag kört uppladdningspass inför helgen, det blev ett kortare intervallpass i måndags, och ett lättare 5-kilometerspass med lite nerjogg igår. Nu blir det till att ladda batterierna resten av veckan. Funderar just på vad bästa uppladdningsmiddagen är på fredagskväll – pizza kanske (det finns ju en delad mening om det där!)

Men det känns spännande att få ge sig ut på Jönköpings gator, äntligen! 26 veckor med maratonträning har varit långt. Jag har utvecklats mycket, men fortfarande inte sprungit hela distansen. Men det ska nog gå bra, så länge ingenting pajar i kroppen längs vägen. Men många uppbyggande pass under träningsperioden ska ha stärkt kroppen för att klara hela distansen.

Förresten så kommer jag springa i ett blått linne med Geobear-logga på, så ser ni mig måste ni säga hej!

Jag tycker att det är riktigt roligt att Geobear gått in och stöttat min maratonsatsning, och mitt första lopp som jag springer till förmån för Astma- och allergiförbundet.  Jag har startat en insamling, som är öppen fram till söndagskväll där varje krona som skänks till Astma- och allergiförbundet, dubblas av Geobear. Astma- och Allergiförbundets främsta uppdrag är att påverka samhället så att det fungerar väl för människor med allergisjukdomar. Sådana som jag.

Att just springa ett maraton till förmån för astma- och allergiförbundet känns extra relevant, då allergier och astma ofta är en begränsning när det kommer till idrott och fysisk aktivitet. Men att röra på sig är viktigt för alla, något som jag verkligen upplevt de senaste 8-åren när jag regelbundet ägnat mig åt olika former av träning – allt från gym och thaiboxning till löpning och yoga. Och den enklaste formen av fysisk aktivitet, att gå – ska verkligen inte underskattas! 

Jag hoppas att du vill ta chansen att skänka några kronor till min insamling – för ett gott syfte!

Tack för ditt stöd och vi syns kanske i vimlet på lördag!

/Julia 

————————————————————————————-

 

Geobear hejar på Julia och hennes insamling – som ni kan nå här!

För varje krona som Julia med hjälp av vänner, bekanta och Geobear-kunder samlar in så kommer vi att dubbla totalen!

 

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.