Det är jag som är Asim

(26 september, 2019)

Det är jag som är Asim

Namn

Asim Shaikh

 

Roll på Geobear

VD – Norden och Polen

 

Favorit citat:

  • “Om du misslyckas med att planera, planerar du att misslyckas” – Benjamin Franklin
  • “Man upptäcker inte nya länder utan att acceptera att förlora kusten ur sikte under lång tid.” – André Gide
  • “When I dare to be powerful, to use my strength in the service of my vision, then it becomes less and less important whether I am afraid.” – Audre Lorde

 

Dina topp 3 Podcasts eller böcker?

 

Som anställd på Geobear, vad är det du vill hjälpa dina kunder med?

Jag vill hjälpa våra kunder att åtgärda sättningsproblem. Vilket innebär att golv eller byggnader sjunker och kan leda till många problem. Det leder till exempel till att verksamheten stoppas, intäktsförluster, försenad produktion, trafikstockningar, osäkra miljöer för de anställda, eller att boende måste flytta ut ur sina hem och stora kostnad för infrastruktur reparationer. 

 

Vad gör du för något på Geobear?

Jag leder den svenska, finska och polska verksamheten och strävar kontinuerligt efter att förbättra kundupplevelsen genom att skapa starka team som alltid sätter kunden i centrum. Att bygga den rätt företagskulturen är också en viktig del av en vanlig arbetsdag, det innbär att bygga och vårda en kultur av passion, prestation och integritet. .

 

Vad har du för tidigare erfarenheter, som hjälper dig i din arbetsroll?

Jag har en magisterexamen i företagande och marknadsföring, och jag har varit med och byggt nya verksamheter i form av licensiering och kontrakterade enheter inom Geobear under ungefär 6,5 år nu. Innan Geobear arbetade jag med andra globala varumärken som Oracle och Mindtree. 

 

Vad är det du gillar med att arbeta på Geobear?

Den största faktorn är ett team som som arbetar mot inkrementell tillväxt varje dag. Det är konstant någonting nytt att lära sig. Och viktigast är människorna – en massa passionerade anställda som genuint älskar vad de gör. 

 

Vilka värden är det som driver dig?

Nummer ett är att växa. För mig är det resan som gör att jag växer personligt och professionell som är betyder mest. Jag tycker om resan att ta mig från A till B. Och varje gång jag når mina mål sätter jag nya mål som är högre än de tidigare. 

 

Nummer två är integritet. För mig innebär det absolut ärlighet och kulturell öppenhet – du menar vad du säger. Det har hjälpt mig i min karrär, att gå från rollen som licensieringsansvarig till en position där jag leder tre verksamheter på Geobear.

 

Det tredje är att bidra. Med det menar jag att ge tillbaka något, oavsett om det är i form av välgörenhet eller utbildning. Jag föddes och växte upp i Indien, och jag vet att många barn har det dåligt ställt och saknar rätt till grundläggande utbildning. Utbildning är ett riktigt kraftfullt sätt att förändra sättet på vilket en människa kan forma sitt liv och karriär. Det är därför som jag alltid strävar efter att stödja utbildning för barn som inte har det så lätt, på alla tänkbara sätt som jag kan.

 

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet ?

På min fritid umgås jag med min 4-åriga dotter, läser böcker och lär mig en ny hobby eller sport. Just nu lär jag mig att spela tennis! 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.