Det är jag som är Johan Odelberg

(22 augusti, 2019)

Det är jag som är Johan

Namn

Det är jag som är Johan Odelberg

 

Roll på Geobear

Projektansvarig

 

Favorit citat

“Går det så går det”

 

Dina topp 3 favorit podcasts eller böcker?

 

Som anställd på Geobear, vad är det du vill hjälpa dina kunder med? 

Som projektansvarig på Geobear är mitt jobba att på bästa sätt hjälpa våra kunder att göra rätt val. Ibland blir det ingen affär för oss, men jag vill hjälpa de fastighetsägare som jag är i kontakt med att ta rätt beslut. Att hitta den bästa åtgärden för just deras hus. Om inte geopolymerinjektering fungerar, vad är bästa lösningen? Vi säljer mer än våra produkter och tjänster – vi säljer kunskap.

 

Vad gör du för något på Geobear? 

Jag arbetar som projektansvarig, vilket innebär att jag utvärderar projekt och hittar rätt projekt där vår metod är en bra lösning. Det innebär att jag undersöker markförhållanden ute hos potentiella kunder, för att hitta den rätta lösningen för just det projektet. Det är lite som ett detektivarbete – titta på spåren som finns (i det här fallet oftast sprickor) och ta reda på orsaken. Sen ta fram den bästa lösningen för att lösa problemet.

 

Vad har du för tidigare erfarenheter, som hjälper dig i din arbetsroll? 

Jag har arbetat inom byggsektorn sedan jag var 17 år. Jag har jobbat med allt från mark och anläggning till takläggning. Jag är snickare i botten och har väldigt mycket praktisk erfarenhet av det. Min bakgrund hjälper mig mycket i rollen som projektansvarig, med kunskap kring hur hus är byggda och olika metoder som används. Jag förstår vad man ska göra med en grävmaskin säger Johan och skrattar. 

 

Vad är det som du gillar med att arbeta på Geobear?

Definitivt att träffa människor! Jag kan hjälpa så många människor med min kunskap. Dessutom får jag chansen att se så himla mycket. Arbetet på Geobear innebär också en hög grad av frihet inom mitt yrke och jag känner mig inte fastlåst. Att arbeta som projektansvarig gör också att jag vet att när jag tar in ett objekt, då kan vi hjälpa.

 

Vilka värden, eller vad är det som driver dig?

Min värdegrund är ärlighet. Jag tycker inte om fusk och att göra saker korrekt är väldigt viktigt för mig. Både privat och inom arbetet vill jag göra saker med noggrannhet och genomföra de till punkt och pricka som jag lovat.

 

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

Ett av mina stora intressen är att laga mat. Mitt andra stora intresse är fotboll. Fotbollen är jätteviktig för mig och har varit det under många år, där jag arbetar som tränare. Att se en person växa och arbeta även med den psykologiska biten ger mycket tillbaka. Det är rolig att se att folk går framåt!

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.