Det är jag som är Julia

(18 juni, 2019)

Det är jag som är Julia

 

Namn

Det är jag som är Julia Erikson

 

Roll på Geobear

Marketing Manager Nordics

 

Favorit citat

“Nothing ever grows inside the comfort zone” (Inget växer någonsin i komfortzonen)

 

Dina topp 3 favorit podcasts eller böcker?

 

Som anställd på Geobear, vad är det du vill lösa för era kunder?

Många av våra kunder känner oro för hur det ska gå med deras eget hus, eller ett projekt de är ansvariga för. Jag vill erbjuda en trygg lösning för sättningsproblem som de kan lita på!

 

Vad gör du för något på Geobear?

Jag är ansvarig för all marknadsföring i Sverige och i Finland, vilket innebär allt från tillväxtplaner och videoprojekt till att uppdatera hemsidan eller beställa nya visitkort. Högt och lågt!

 

Vad har du för tidigare erfarenheter, som hjälper dig i din arbetsroll?

Jag har jobbat många år med marknadsföring inom B2B – tidigare inom lyftindustrin och med erfarenhet från globala team och nära samarbete med säljorganisationen. Sen älskar jag teknik, och vill gärna vara med på det senaste – perfekt inom ett innovativt företag som Geobear!

 

Vad är det som du gillar med att arbeta på Geobear?

Geobear är inte nöjda med att leverera samma sak varje dag, utan har uttalade tillväxtplaner och högt uppsatta mål. Här händer det alltid något och att vara rastlös är inte ett bekymmer på Geobear! Och just det – vårt team är super vilket såklart gör alla dagar roligare!

 

Vilka värden, eller vad är det som driver dig?

Nyfikenhet! Jag vill veta hur saker fungerar, eller varför man ska göra på ett visst sätt. “Vi har alltid gjort så” är världens sämsta svar enligt mig. Annars tycker jag att ett bra mindset och värderingar är – “ärlighet varar längst” och “är man stark måste man vara snäll” – som Bamse säger!

 

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

Just nu tränar jag inför att springa Jönköping Marathon i Augusti. Det loppet springer jag också för Astma- och allergiförbundet, och Geobear kommer dubbla den summa som vi lyckas samla in – så stötta gärna!

Förutom det (vilket tar sin tid!) så jobbar på mitt gröna bälte i Ju-Jutsu. Tiden som är över spenderar jag gärna med min sambo och vänner. Och så måste ju huset skötas om också…

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.