Det är jag som är Sonja Koivisto

(16 augusti, 2019)

Det är jag som är Sonja

Namn

Det är jag som är Sonja Koivisto

 

Roll på Geobear

ICT Support Manager – IT support

 

Favorit citat

“Learning never exhausts the mind” – Leonardo da Vinci

 

Dina topp 3 favorit podcasts eller böcker?

Boken Americanah av Chimamanda Adichie

Boken Born a crime av Trevor Noah

Boken Becoming av Michelle Obama

 

Som anställd på Geobear, vad är det du vill hjälpa dina kunder med? 

Jag jobbar främst mot de anställda i våra olika bolag i Geobear koncernen. Jag försöker jobba proaktivt för att se till att alla andr på på bolaget känner att IT gör deras liv enklare.  När jag har gjort mitt jobb på ett bra sätt så fungerar alla system och enheter som de ska och utan problem. Till exempel så är automation av processer en väldigt viktig del av våra dagliga rutiner på Geobear, men när de slutar fungera – då har jag händerna fulla!

 

Vad gör du för något på Geobear? 

Mina arbetsuppgifter är väldig varierande. Jag hjälper mina kollegor med tekniska problem, ser till att alla system och enheter är hela och fungerar, och jag skapar en hel del olika rapporter. Jag strävar hela tiden efter att bygga nya automatiska system som gör våra anställdas liv enklare!

 

Vad har du för tidigare erfarenheter, som hjälper dig i din arbetsroll? 

Jag har lång erfarenhet från restaurang och servicebranschen. Jag har också arbetat som assisten på Universitetet i Helsingfors, och som koordinator i ett innovationsprojekt som organiserades av Demola Helsinki. När jag var utbytesstudent i Stellenbosch i Sydafrika var jag också del av en volontärgrupp som utbildade de lokala förskolebarnen i Engelska genom lek.

 

Vad är det som du gillar med att arbeta på Geobear?

Dagarna är verkligen varierande, och jag får chansen att utveckla mina färdigheter inom ett område som intresserar mig. Det är alltid en bra känsla när jag kan hjälpa andra att göra sitt jobb bättre. Vi har ett bra team här, och vi hjälper alltid varandra för att bli bättre på det vi gör. Jag är också riktigt intresserad av innovationer som är designade för att hjälpa andra människor och miljön. Dessa innovationer inkluderas även i de metoder som vi använder här på Geobear.

 

Vilka värden, eller vad är det som driver dig?

Tillväxt, personlig utveckling och konstant lärande. För mig är det viktigt att får lära mig nya saker varje dag, och på så sätt utveckla mig själv och mina kunskaper.

 

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

På min fritid gillar jag att ägna mig åt olika sporter, som yoga, klättring, triathlon och segling. Jag gillar också att laga mat och programmera!

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.