Det är jag som är Sussie

(12 juli, 2019)

Det är jag som är Sussie

Namn

Det är jag som är Sussie Atchley

 

Roll på Geobear

Kundservice

 

Favorit citat

“Alla sätt är bra utom de dåliga”

 

Dina topp 3 favorit podcasts eller böcker?

Lord of the rings av J.R.R Tolkien
Alla Harry Potter böckerna av JK Rowling
Band of brothers av Stephen E. Ambrose 

 

Som anställd på Geobear, vad är det du vill hjälpa dina kunder med? 

För mig är det viktigt att alla kunder får bra kundservice. Jag vill att var och en känner att vi gör allt vi kan för att lösa deras problem. Ibland ringer personer med problem som vår metod inte är lämplig för och jag försöker alltid hjälpa dem så gott jag kan ändå – med tips på andra företag, personer eller lösningar som faktiskt kan lösa deras problem. 

 

Vad gör du för något på Geobear? 

Jag är kundens första kontakt på Geobear. Jag lyssnar på deras problem och ställer frågor för att ta reda på om vi kan hjälpa dem på ett bra sätt. När så är fallet ser jag till att en av våra projektansvariga får en bokad tid i sin kalender för att genomföra en sättningsinspektion. Jag ansvarar också för att kalendern för Geobears svenska projekt går ihop och ser till att vi har rätt antal tekniker på rätt plats, vid rätt tidpunkt – och koordinerar detta med kunderna. På Geobear hjälps vi åt så mycket vi kan, så ofta ingår det även i mina dagliga rutiner att ta hand om olika administrativa för våra projektansvariga och min chef.saker 

 

Vad har du för tidigare erfarenheter, som hjälper dig i din arbetsroll? 

Jag har jobbat med kundservice i över 30 år, så här har jag mycket erfarenhet. Även om jag inte tidigare hade kunskaper specifikt kring sättningsproblem, så handlar mycket om hur man tar kunden – lyssnar på deras problem och hitta en lösning. Jag har också drivit ett eget företag när jag bodde i USA. Det hjälper mig mycket när det gäller att förstå alla delar inom bolaget!

 

Vad är det som du gillar med att arbeta på Geobear?

Teamet är helt underbara. Vi har så kul ihop allihop. Vi har så många olika arbetsuppgifter, vilket gör att det aldrig blir enformigt och dagarna bara flyger iväg.

 

Vilka värden, eller vad är det som driver dig?

För mig är det viktigt att alltid ge sitt bästa! Att vara lite arbetsnarkoman hjälper, säger Sussie med ett skratt. 

 

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

Mitt största intresse är att fotografera, något jag gjorde väldigt mycket under min tid i USA. Det har blivit lite liggande på is ett tag nu, men jag ser verkligen fram emot att börja igen. Och sen är såklart att umgås med vänner något jag verkligen uppskattar, och som jag gör så ofta jag kan.

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.