Det är jag som är Tuomas
(29 november, 2019)

Det är jag som är Tuomas

Namn

Det är jag som är Tuomas Lievonen

 

Roll på Geobear

Vice President, Engineering

 

Favorit citat

“Det är okej att vara lite galen, men inte dum!”

 

Dina topp 3 favorit podcasts eller böcker?

  •  Lumikuru  av Kullervo Kemppinen. Boken beskriver en gammal vandringshistoria som utspelar sig i norra Finland.

 

– Jag gillar också att läsa olika biografier då och då. Några bra biografier som jag läst nyligen är, till exempel biografin om Steve Jobs och Kimi Räikkönen

 

Som anställd på Geobear, vad är det du vill hjälpa dina kunder med? 

Problemen är mycket tätt knutna till olika former av sättningsproblem. Om man hårdrar det kan man beskriva det som att en konstruktion har flyttat sig från sin ursprungliga position, vilket leder till besvär för våra kunders vardagsliv eller deras verksamheter. Vårt jobb är att lösa denna typ av problem!

Vad gör du för något på Geobear? 

Jag leder vår tekniska avdelning. Vi arbetar som teknisk support för alla våra verksamhetsområden. Med andra ord är vi ansvariga för produktutveckling och hjälper våra lokala verksamheter med tekniska utmaningar genom att certifiera produkter och genomföra olika typer av tester. Utöver det arbetar vi aktivt med att förbereda oss för olika utmaningar från marknaden och på så sätt driva vår verksamhet framåt, både på lokal nivå men även för företaget i sin helhet.

Vad har du för tidigare erfarenheter, som hjälper dig i din arbetsroll? 

Jag har arbetat på Geobear (tidigare kallat Uretek) i 14 år. Jag tror att jag var den fjärde anställda i bolaget, så jag har haft privilegiet att följa bolagets utveckling under en lång tid.

Jag började som produktchef, därifrån utvecklades sedan rollbeskrivningen successivt och genom vilken jag till slut fick rollen som teknikchef. Så jag har  varit involverad i olika tekniska uppgifter under hela denna period.

Innan Geobear arbetade jag som designingenjör på ett Tysklandsbaserat företag som förberedde konstruktion för kärnkraftverk till Siemens.

Vad är det som du gillar med att arbeta på Geobear?

En viktig motivator är att se potentialen som våra metoder har. Vi kan tillhandahålla lösningar som utmanar de traditionella metoderna, och vi kan erbjuda något som har en tydlig fördel jämfört med de traditionella metoderna. Både vad gäller effektivitet, ekonomi och miljö. Våra metoder har ett stort antal möjliga applikationer och det finns en tydlig efterfrågan på våra tjänster på grund av de skäl som nämns tidigare.

 

Vilka värden, eller vad är det som driver dig?

Familj och välbefinnande kommer alltid först. Jobbrelaterade värden som är viktiga för mig är engagemang och integritet.

 

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

Arbetet är ganska hektiskt och kräver mycket resor, så på fritiden tycker jag om att vara hemma med min familj. Jag är också en entusiastisk vandrare och jag gör ofta olika kortare eller längre vandringsresor, antingen ensamma eller med min familj.

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.