Förbered er för helgtrafiken

(23 december, 2019)

Det är ett välkänt faktum att trafiksituationen blir väsentligt sämre under helgdagar och semesterveckor – såsom jullov, höstlov, påsk och sommarsemesterar.

Järnväg trafik
Trafiken på vägarna, med flyg och även till havs ökar markant veckorna före och efter stora helgdagar. Det sista du vill är att skapa ytterligare en flaskhals i den redan ansträngda trafiksituationen. Men på grund av säkerhetsskäl kan vissa reparationer inte vänta – såsom sättningsproblem, farliga tomrum under marken eller allvarliga problem med grunden.

Det är i sådana här lägen som Geobear kan hjälpa till att förbereda dig för årets stressigaste trafiksituationer. Istället för att begränsa en viktig motorväg till enbart ett körfält eller att tvingas stänga en hel landningsbana på en flygplats, på grund av sättningsproblem så kan metoden med injektering av geopolymerer reducera underhållsprojektet till dagar istället för veckor. Denna effektiva och störningsfria lösning innebär att du inte längre behöver skapa onödiga trafikstörningar under stressiga helgperioder.

 

Håll helgtrafiken igång

Geobears innovativa teknik med geopolymerinjektering för markstabiliseringsprojekt innebär att det inte finns något behov av grävarbete eller rivningsarbete för att stabilisera viktiga trafikområden. Det kan vara motorvägar, landsvägar eller trottoarer så väl som landningsbanor, järnvägsspår eller hamnområden. Geobears team arbetar inom ett begränsat område åt gången, där de injektera geopolymer genom små borrade hål med en diameter på endast 15 mm. Geopolymeren expanderar och mixas med jorden för att förstärka marken, fylla tomrum och lyfta infrastrukturen ovanför. Geopolymeren härdar inom några minuter och stöttar infrastrukturen permanent.

Stockholm Slussen trafik

Dessa markförstärkningsmetoder tar dagar istället för veckor, månader eller år att slutföra. Geobears-team arbetar nära totalentreprenören för att planera ett skräddarsytt projekt som minimerar störningar för andra infrastrukturprojekt och trafikflöden. Geobear säkerställer att arbetet genomförs under den tidsperiod där trafikflödet är som lägst för att ytterligare minimera störningarna. Det behandlade området kan sedan användas som normalt direkt efter genomfört arbete. Det innebär att en motorväg får tillbaka samtliga körfält över natten och att landningsbanor är avstängda i timmar istället för dagar.

Inför vinterns och vårens helgdagar går det att hjälpas åt för att hålla allas scheman intakta. Undvik mardrömslånga bilköer med hjälp av underhållsarbeten med fokus på att lösa marksättningsproblem och samtidigt hålla trafiken rullande.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.