Fortsätt reparera dina sättningsskador och spara vatten samtidigt!

(4 juli, 2018)

Enligt en FN-rapport om tillståndet för världens vatten, så kan 5 miljarder människor vara drabbade av vattenbrist år 2050.

I en av rapporterna från DTE (Down to Earth), en organisation som arbetar med miljöskydd, extraherar världen varje år 145 kubikmeter vatten. Extraktionshastigheten överstiger återfyllnadshastigheten. Det är redan torka i många delar av världen och torka är förmodligen det största enskilda hotet av klimatförändringar. Experter hävdar att en Dag noll– situation (Day Zero) kommer att äga rum i Kapstaden, Sydafrika, redan 2019. Med allt detta i åtanke, är det inte varje enskild persons och alla företags ansvar att spara vatten på alla tänkbara sätt?

Vi på Geobear, ta varje tillfälle i akt att spara vatten i allt vi gör. En typisk arbetsplats för reparationer i Storbritannien med arbetsmetoder så som jetinjektering, använder upp till 50 000 liter vatten per dag. Detta är för borra, blanda cement, injektera och tvätta av i slutet av ett skift. Vi är stolta över att vi inte använda något vatten under själva injekteringsprocessen, när vi lyfter en ytan eller markstabiliserar.

Geobears process

Geobears unika process för markstabilisering innebär en mycket kontrollerad metod. Geopolymer injekteras till ett visst djup för att öka jordens bärkraft. Detta med knappt några störningar på verksamheten runtomkring.

Geobear är ackrediterade enligt standarden BS ISO 1400 : 2015 och vi är stolta över våra miljömässiga kvalitéer för våra process för geopolymer-injektering. Vi arbetar med vår leverantör för utveckling av nya geopolymerer, för att både förbättra användningsområdet och för att förbättra dess miljömässiga prestanda.

Följ oss på vårt uppdrag för att accelerera världens övergång till mer socialt ansvarsfulla lösningar för markstabilisering.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig – kontakta oss.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.