Geobear – Balans till det bättre

(8 mars, 2019)

Internationella kvinnodagen är en global dag för att fira sociala, ekonomiska, kulturella och politiska kvinnliga prestationer.

I år är temat för internationella kvinnodagen “balans till det bättre”, eller #balanceforbetter som den engelska versionen lyder. Alla har en roll att spela, hela tiden, överallt. Vi befinner oss en spännande tid i historien, där världen förväntar sig balans. Vi uppmärksammar dess frånvaro och firar dess närvaro.

Geobear är en entreprenör med global närvaro och vi uppfann konceptet med störningsfri markteknik för att injektera expanderande geopolymerer för att åtgärda sättningningsproblem.

Geobear har en plats inom byggbranschen och den har länge ansetts vara en mansdominerad värld. Vår strävan efter balans till det bättre är för att uppmuntra kvinnor att utmana denna stereotyp och satsa på en karriär in byggindustrin.

Geobears CEO, Otso Lahtinen:

“På Geobear stöttar vi kvinnors utveckling och möjlighet att ta beslut utan att begränsas av stereotyper och fördomar. Jämställdhet för oss innebär att män och kvinnors beteende och målsättningar behandlas likvärdigt. Vilket betyder rättvis behandling för män och kvinnor i förhållande till deras respektive behov.”

Vi kommer att rekrytera den bästa personen för jobbet – oavsett kön.

Emma berättar

Emma Talbot Baker, projektansvarig för kommersiella projekt hos Geobear i Storbritannien, började på företaget 2016. Emma startade sin karriär med att jobba med villor och privatpersoner. Under 2017 bytte Emma roll och började jobba med det kommersiella-teamet. Där utvecklar hon nu sin erfarenhet och kunskap genom att arbeta med mer komplexa och tekniskt krävande projekt för företag.

Emma ett bra exempel för att visa och inspirera kvinnor till en karriär inom byggnadsindustrin. Emmas kommentarer:

“Omväxling är livets krydda och att jobba som projektansvarig, oavsett område, innebär att dagarna aldrig är långtråkiga. Du vet aldrig vad nästa projekt kommer att vara. Ena dagen besöker du en vacker gammal kyrka, andra dagen en fabrik som är igång 24 timmar om dygnet och där alternativet att tillfälligt stänga ner verksamheten inte finns.

Det har varit många förändringar i attityder sen jag började jobba i branschen 2010. Nuförtiden är det ovanligt att någon kommenterar det faktum att jag är kvinna och möjligheterna finns där för kvinnor som vågar visa framfötterna.

Geobear som företag är väldigt angeläget om att utbilda, träna och “pusha” sina anställda för att de ska utveckla sig själva, oavsett kön och jag tycker om att delta i “CN InspireMe-event” för att bidra till flera kvinnor i byggbranschen.”

Internationella Kvinnodagen

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.