Geobear – Nominerade till Ground Engineering Awards

(11 mars, 2019)

Vi är glada över att vara nominerade till 2019 års Ground Engineering Awards. Prisutdelningen, som äger rum i juni, är till för att fira extraordinära framgångarna vad gäller projekt, människor, innovation och miljö.

 

Vårt bidrag är kopplat till stabilisering och markförstärkning för ett projekt som Geobear levererade på motorväg M11 i Storbritannien, i oktober 2018. Vår innovativa markinjekteringsmetod kunde genomföras på halva tiden, jämfört med konventionell lösningar. Dessutom gjorde arbetet att det mer omfattande förbättringsarbetet för M11-projektet, kunde hålla sitt tidsschema och det minskade ytterligare förseningar för trafikanter med månader.

 

“Att vara nominerad till en utmärkelse är ett fantastiskt bevis på vårt teams ansträngningar, genom hela vår verksamhet. Det illustrerar hur kritiskt samarbete är, både inom vår organisation och tillsammans med industrin. Vi är stolta över att vara med på listan, och stolta att vara del av en sådan livligt växande bransch – full av begåvade människor.”

Richard Holmes, VD UK

 

Geobears lösningar används i infrastruktur över hela Storbritannien och såklart i andra regioner som Sverige, Finland, Polen och Kina.

 

Läs mer om M11-projektet och titta på videon.

 

Geobear - Nominerad till Ground Engineering Awards  

 

Karl Brooks, Projekt Sponsor för Highways England, lämnade följande omdöme:
“Geobears lösning på den nödvändiga reparationen av länkplattan vid M11 Girton har varit en höjdpunkt för 2018/19’s arbetsprogram. Geopolymerinjekteringen har gett en innovativ lösning på tomrumsutveckling vid platsen, vilket gör att Highways England och dess värdekedja effektivt kunnat hantera vad som är en komplex sträcka motorväg – som minskar till dubbla körbanor och har snäva fyrklöverkorsningar med A428 och A14 och, denna gång, återfanns inom renoveringsarbetet för A14 Cambridge till Huntingdon.

Den hänsyn som visades för övervakningen av befintliga tillgångar, särskilt när det gäller höjdförändringar för nuvarande beläggning, var imponerande och överlag har projektet levererat stora förbättringar i jämförelse med alternativa arbetsmetoder. Vi är nöjda med den nivå som hållits på ordningsamhet och lyhördhet för Highways Englands höga säkerhetsstandarder, och som visats på plats. Detta, samt samarbetet med WSP och Interserve (vår design- och byggnadsleverantör) har inneburit att vi har nått och i vissa fall överträffat kraven från vårt nätverk och våra intressenter”.

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.