Gör golvet rakt på 1 vecka!

(8 januari, 2020)

Gör golvet rakt på en vecka

 

I en värld där vi behöver hushålla med våra resurser behöver vi ge redan byggda fastigheter andra chans. Sprickor och sjunkande golv behöver inte betyda att huset behöver rivas. Rädda byggnader med Geobear.

 

På en vecka, och ibland endast några dagar kan du ge byggnader och infrastruktur en ny chans med hjälp av innovativ markförstärkning. Med moderna geopolymerteknik kan golv lyftas, vägar stabilisera och byggnader markförstärkas. Detta samtidigt som verksamheten kan hållas igång, truckarna kan fortsätta rulla och produktionsflödet kan fortgå som vanligt. 

 

Med Geobears metoder tar det dagar istället för veckor eller månader, som med traditionella metoder att markförstärka en byggnad. Det sparar företag och privatpersoner både pengar och bekymmer. Byggsektorn i Sverige kräver att både nya byggnader uppförs och äldre lokaler kan renoveras effektivt och därför använder vi innovativ teknik för att rädda redan byggda fastigheter. Tillsammans kan vi bygga en stabil framtid! 

 

Rakt golv utan förlängd projekttid

“Sverige har den högsta befolkningstillväxten i relation till folkmängd sedan industrialiseringen på 1860-talet” så skriver Sveriges Byggindustrier om en viktig faktor för byggindustrin. Med innovativ teknik för markförstärkning kan vi tillsammans se till att byggindustrin kan säkerställa att bostäder och lokaler finns tillgängliga för den ökade befolkningen, trots utmanande markförhållanden.

Med modern geopolymerinjektering kan både övriga byggarbeten och företagsverksamhet hållas igång samtidigt som hus stabiliseras, industrigolv lyfts rakt och vägar markförstärks

 

Att samhället kan flyta på som vanligt är en grundläggande del för en fungerande byggsektor. Det som stör i det vardagliga arbetet, såsom oförutsedda rörelser i marken eller sjunkande byggnader leder till ändringar i planeringen och ökade kostnader för företag och samhället. 

 

Så för att låta vardagen fortgå som vanligt finns allt material och utrustning som behövs för markförstärkning och lyft i en Geobear-lastbil. Det gör att etablering och avetablering är mycket effektiv. Det är också en avgörande faktor för många byggprojekt där ändringar i planeringen inte är möjligt, eller endast kan ske inom mycket begränsade tidsfönster. 

 

Injekteringshål med en diameter på endast 15 millimeters innebär att viktiga interiörer och exteriörer kan bevara i stor sett intakta i redan uppförda byggnader, samtidigt som ett rakt golv uppnås. För producerande företag är den näst intill störningsfria metoden en fördel då verksamheten inte behöver stoppas för omfattande renoveringar. Med geopolymerinjektering kan golvlyft och markförstärkning genomföras i en industrilokal utan produktionsstopp, på bara några dagar.

 

Geobear erbjuder marktekniska lösningar för byggföretag, infrastruktur och villaägare. Du kan läsa mer om metoden på www.geobear.se 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.