Pyssla ihop hemgjorda julkulor i husformat! – Var med och tävla!

Julen är en tid då pyssel är högsta prioritet, speciellt för hemgjorda julkulor! Liten som stor ska få chansen att sitta ner en stund och njuta av gott sällskap och förhoppningsvis julfriden!

Precis som Geobear erbjuder moderna lösningar markförstärkning så erbjuder vi också moderna julkulor – som familjen får pyssla ihop!

Ladda ner mallen för  julkulorna här:

Samla barnen, ta fram saxar och skriv ut så många “julkulor” som ni orkar göra! Och glöm inte att ta ett foto när ni är klara!

Var med och tävla om 500 kr i presentkort på Åhléns:

  1. Ladda ner mallen här ovanför
  2. Pyssla ihop en eller flera fina julkulor i husformat
  3. Ta ett fint foto av din skapelse!
  4. E-maila din bild till [email protected] med rubriken “Årets julkula!” senast 15/12.
   Med en motivering om varför just du ska vinna!
 1. Den finaste bilden vinner* ett presentkort på 500kr på Åhlens.
 2. Vinnaren meddelas 16/12-2019!

 

Du laddar ner mallen för julkulorna och skriver sedan ut de på ett vanligt papper. Klipper längs kanterna och tejpar eller klistrar ihop huset, och ser till att det får ett fint snöre så det kan hänga i granen!

I Geobears adventskalender kommer vi även att ha en tävling där vackraste foto på era fina julkulor i husformat har chansen att vinna!

 

* För att delta i tävlingen måste ett foto innehållandes ett hus skapat av den nedladdade mallen ha skickats till [email protected] senast 15/12-2019 inkl. motivering om varför bidraget bör vinna. Vinnaren utses av Geobears jury och meddelas på denna sida och personligen till vinnaren den 16/12-2019. Vinnaren måste bo på en adress i Sverige. Alla bilder som skickas som del i tävlingen får användas av Geobear i marknadsföringsyfte. Tävlingen genomför endast av Geobear och Åhléns är inte delaktiga i tävlingen.