Högtider är den perfekta tiden att reparera dina fastigheter

(12 april, 2019)

Högtider kan utgöra ett hinder för ett företags produktivitet. Från större delen av personalen på semester till minskade orderflöden, gör att helgdagar kan skapa störningar i den vanliga affärsverksamheten. Dessa tillfällen när produktion och det vanliga arbetet går på sparlåga utgör vanligtvis bara ett litet tidsfönster, oftast bara ett par dagar. När din verksamhet stängs ner eller arbetet som pågår begränsas, under högtider och helgdagar, kan det vara en optimal tidpunkt att ta tag i viktiga problem på lagret i eller i dina industrifastigheter.

Ditt företag kanske behöver ta itu med renoveringar, ombyggnationer eller reparationer. Högtider kan vara det perfekta tillfället att hitta tid för dessa. Många företag med renoverings- eller reparationsbehov, såsom problem ojämna golv, sättningar eller behov av markförstärkning tenderar att tro att dessa projekt kommer att kräva flera veckors driftstopp. I många fall kan dessa problem faktiskt lösas på några dagar – perfekt för de röda dagarna i kalendern!

 

Högtider Lager

 

Olikt från många andra bolag som arbetar med markstabilisering, så är Geobear specialiserade på en snabb metod för grundförstärkning, behandling av sättningsskador och golvlyft. Det innebär att med Geobears metod kan din verksamhet hållas igång och det är inte nödvändigt att stänga hela anläggningen.

Med Geobears metod, geopolymerinjektering, krävs inga grävarbeten för att genomföra markstabilisering. Istället isolerar Geobear-teamet ett område åt gången, borrar små hål i det område som drabbats av sättningar (eroderad mark eller tomrum). Där injekteras geopolymerer som är speciellt utvalda för dina markförhållanden, för att stärka upp marken under din fastighet. Geopolymeren expanderar och stärker upp marken, höjer ditt golv tillbaka till sin ursprungliga nivå och stabiliserar din grund för att motverka framtida sättningar och skador till följd av dessa. 

Tack vare Geobears moderna metod tar reparationerna dagar – istället för veckor eller månader. Så om du har en sättningsproblem, eller andra grundrelaterade problem med din industrifastighet, ta en titt i din kalender. Kanske finns det kommande helgdagar där din verksamhet under några dagar inte utnyttjas till fullo. Ta tag i de problem som ni dragits med och som kan bli kostsammare ju längre tid det går. Låt Geobear hjälpa er tillbaka till full produktivitet – utan att stoppa verksamheten.

 

 

Geobear Midsommar

Låt Geobear fixa sättningsproblemen, när du njuter av sommaren!

 

 

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.