Åtgärda sättningar, stabilisera infrastruktur utan att schakta

Varje infrastrukturprojekt är annorlunda, men alla har något gemensamt – de är dyra, krångliga och tidskrävande. Om en viktig väg, byggnad, tågräls, hamn eller flygplats måste stängas för reparationer kan konsekvenserna vara katastrofala. Geobears uppdrag är att tillhandahålla effektiva reparationslösningar som inte kräver nedstängningar eller fördröjningar under reparationens varaktighet.

Geobear strävar efter att hålla vår värld igång, genom att snabbt reparera ojämna vägar, landningsbanor, golv och betongplattor som sjunker eller har spruckit. Vi kan åtgärda golv som är ojämna, fylla igen tomrum, gropar eller ras, samt förhindra vattenskador, sättningar eller andra markproblem som hotar säkerheten och smidig drift av infrastrukturen.

Sättningsskador kan uppstå på grund av exempelvis tungt lastade fordon, hårda väderförhållanden eller otillräcklig dränering under vägar och andra trafikleder. Detta kan leda till att marken sjunker eller bildar tomrum, vilket leder till sättningsproblem. Om detta händer kan trafikförhållanden bli osäkra och leda till att vägar måste stängas för reparationer.

Geobear stabiliserar ert infrastrukturprojekt

Geobear är en global entreprenör, som löser sättningsproblem genom modern markförstärkning för ett funktionellt och stabilt samhälle. Vårt serviceutbud inom infrastruktur inkluderar smidiga lösningar för vägunderhåll, rälsunderhåll för järnvägar, förstärkning av landningsbanor och annat flygplatsunderhåll, samt underhåll för hamnområden.

Våra moderna och hållbara lösningar kan åtgärda sättningar i infrastruktur, samt förstärka och stabilisera marken för diverse infrastrukturprojekt i Sverige. Vi använder oss av geopolymerer, som kan injekteras direkt under konstruktionen. Den normala reparationsprocessen kan ta lång tid, men Geobears lösningar erbjuder snabbt, kostnadseffektivt och problemfritt infrastrukturunderhåll – som stödjer ett samhälle i rörelse.

Den normala reparationsprocessen kan ta flera månader, men Geobears lösningar stödjer samhällets funktionalitet med snabbt, kostnadseffektivt och problemfritt infrastrukturunderhåll. Geobear är en global entreprenör som löser problemen med jordfördjupning och har åtagit sig att bidra till ett funktionellt och stabilt samhälle. Geobear strävar även efter att främja det allmänna välbefinnandet genom sina tjänster. Snabba lösningar för infrastruktur minskar frustrationen för medborgare, som slipper tillbringa sin tid i trängsel och trafikstopp.

Har du några frågor om Geobears lösningar eller hur de kan hjälpa ditt infrastrukturprojekt? Ta kontakt med våra infrastrukturexperter idag!

 

Se föreläsningen med Professor Colin Eddie - "Design and application of expansive Geopolymers". Colin Eddie har en omfattande kunskap inom byggsektorn, med fokus på applikationer under mark. Han står bakom ett antal varumärken som används vid tunnelbyggen.

Fördelar med att välja Geobear

Störningsfri grundförstärkning: Ingen orsak att stänga vägar.

Direkta kostnadsbesparingar upp till 50% jämfört med traditionella metoder.

Kunderna rekommenderar oss - NPS 70.

10 års garanti.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.