Stabilisering av startbana, taxibanor eller landningsbanor utan att hindra flygtrafiken

Flygplatser är livsviktiga delar av våra dagliga liv och för den internationella ekonomin. Flygplan måste kunna lyfta och landa utan uppehåll för att vårt globala samhälle ska fungera – Men det går bara om landningsbanorna hålls säkra och stabila, vilket är en stor utmaning, eftersom även flygplatser drabbas av sättningar och svag mark.

Varje minut landar flygplan på landningsbanor och flygfält som designades för årtionden sedan, för flygplan som vägde mycket mindre. Tunga flygplan, regnväder och dålig dränering försvagar marken som finns under landningsbanorna. Terminalbyggnader och golv i hangarer kan också påverkas av förändringar i marken, eller belastningar som de inte var byggda för. Betongplattor spricker och marken sätter sig – vilket resulterar i att flygplan inte kan landa eller parkeras.

Geobear har som mål att hålla flygplatsverksamheter rullande. Vi gör det genom att åtgärda sättningar på flygplatsen, sättningsproblem under flygfält, reparera ojämna landningsbanor och golv, eller genom att återställa spruckna, ojämna betongplattor till sin ursprungliga nivå. Andra gånger fyller vi tomrum under marken, eller markförstärker områden med vattenskador under jorden. Oavsett vilka problem som hotar säkerheten och driften av flygplatsen är vi här för att hjälpa.

Geobears lösningar för flygplatsunderhåll

Snabbt – Genom att använda vår moderna teknik med geopolymer blir arbetet utfört på några timmar, jämfört med de månader som traditionella reparationsmetoder kan ta. Med Geobear kan flygplanen börja rulla igen redan femton minuter efter att den sista injekteringen genomförts. Vi har den överlägset snabbaste lösningen på marknaden.

Kostnadseffektivt — Geobear är 50%-60% billigare än andra lösningar. Eftersom att vårt arbete orsakar minimalt med stopp i verksamheten blir intäktsförlusten också liten. Under de kommande tio åren kommer Geobear att spara skattebetalare i Europa 1 biljon kronor.

Effektivt – Vårt arbete är laserövervakat och visar med precision när våra geopolymerer uppnått önskat resultat. På så vis kan vi skapa en stadig grund för Sveriges infrastruktur. Under 40 år har vårt material aldrig svikit oss.

Miljövänligt – Jämfört med andra metoder är vårt koldioxidavtryck mycket lågt. Materialet är extremt hållbart och kommer inte heller att påverka grundvatten. Miljön är viktigt för oss.

Pålitligt och hållbart

Det har aldrig varit lättare att åtgärda sättningsproblem på flygplatser. Under nästan 40 år har Geobear genomfört över 200,000 projekt i 50 länder, vilket bevisar fördelarna med våra utjämnande och stabiliserande lösningar. Geobear arbetar aktivt med en policy för noll skada för våra anställda, allmänheten och miljön. Läs mer om geopolymer och dess effekter i marken.

Är du intresserad av Geobears flygplatsunderhåll? Kontakta oss och få ett expertutlåtande idag!

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.