Markförstärkning och injekteringsridåer – hindra vatteninträngning genom injektering

Hamnar är en viktig länk i vår infrastruktur. Utan hamnar skulle det globala flödet av råvaror, mat och bränsle begränsas avsevärt. Marken och beläggningarna i hamnområden, så som betong, asfalt och stenläggningar, utsätts hela tiden för stor belastning.

Den konstanta närvaron av stora mängder vatten gör att hamnområden drabbas av frekventa problem med tomrum i marken, sättningsproblem och sjunkande byggnader. Även det faktum att tunga fordon, containrar och kranar rör sig dagligen i hamnen, kan leda till sättningsskador och sjunkande mark. På samma gång påverkas stödmurar, dammar och vågbrytare av erosion på grund av vattnet.

Geobear kan hjälpa till att vattentäta, markförstärka och lyfta hamnnära byggnader, hamnkranar, betongplattor eller andra typer av fundament.

Hamnunderhåll - Sättningar i hamn

Geobear har även geotekniska lösningar för att reparera bryggor, dammar och vågbrytare. Vi kan också lyfta, stabilisera och förstärka många olika typer av konstruktioner, järnvägsspår, kranfundament eller andra strukturer som kan finnas på ett hamnområde. Sättningar i hamnen behöver inte längre vara ett problem!

Geobears lösningar för hamnunderhåll är:

Snabba – Geobears metoder är störningsfria för hamnens verksamhet, då de inte påverkar ett specifikt hamnområde under en längre tid. Geobear fyller snabbt, hållbart och ekonomiskt de tomrum som har uppstått, eller förstärker fyllnadsmassan så att den håller mot vattenerosion. Alla arbeten som Geobear utför görs snabbt, så att området kan tas i bruk så fort som möjligt – när ett område har stabiliserats kan det användas redan efter 15 minuter.

Effektiva – Den patenterade geopolymer-injekteringen är väldigt effektiv när behovet av att förbättra bärförmåga i hamnen finns, till exempel på grund av ökade laster eller en försvagad fyllnadsmassa. All utrustning som Geobear använder och behöver ryms i vår Geobear-lastbil.

Prisvärda – Våra innovativa lösningar för sättningsproblem och vattenintrång håller verksamheten rullande under arbetet. Dessutom krävs inga schaktningsarbeten eller omfattande återställningsarbeten. Det spar företaget många extra utgifter och förlorade arbetsinkomster.

Lösningar för hamnar och hamnkranar

Geobear har erfarenhet från att åtgärdat och markförstärka kranfundament. Vi har hanterat vatteninträngning och förstärkt grunder under byggnader och andra ytor som har sjunkit runt om i världen. Geobear har också erfarenhet av att reparera områden med läckande dränering och skador som har uppstått i marken på grund av vattenerosion.

Läs mer om geopolymer och hur de fungerar.

Pålitliga och hållbara

Under nästan 40 år har Geobear genomfört över 200 000 projekt i 38 länder, vilket visar fördelarna med våra stabiliserande och markförstärkande lösningar.

Geobear arbetar aktivt med en policy för noll skador bland våra anställda, allmänheten och på miljön.

Är du intresserad av Geobears lösningar för hamnar? Kontakta oss och boka in ett möte idag!

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.