Hamnunderhåll

Marken och beläggningarna i hamnområden, så som betong, asfalt och stenläggningar, utsätts hela tiden för enorma laster. Det är oundvikligt när 60 ton tunga gaffeltruckar och kranar, flyttar på 40 ton tunga containrar.

Geobear kan reparera bryggor, strandmurar, dammar och vågbrytare. Vi kan också lyfta, stabilisera och förstärka konstruktioner, järnvägsspår, hamnkranar och andra strukturer som kan finnas på ett hamnområde. Stödmurar, dammar och vågbrytare påverkas ofta av erosion som orsakats av det omkringliggande vatten. Geobear fyller snabbt, hållbart och ekonomiskt de tomrum som har uppstått eller förstärker fyllnadsmassan så att den håller mot vattenerosion. Den patenterade geopolymer-injekteringen är väldigt effektiv när behovet av att förbättra bärförmåga i hamnen finns, till exempel på grund av ökade laster eller en försvagad fyllnadsmassa.

Geobears metoder är störningsfria för hamnens verksamhet, då de inte påverkar ett specifikt hamnområde under en längre tid. Alla arbeten som Geobear utför görs snabbt, så att området kan tas i bruk så fort som möjligt – när ett område har stabiliserats kan det användas redan efter 30 minuter. All utrustning som Geobear använder och behöver ryms i i vår Geobear-lastbil.

Geobear har reparerat beläggningar runt om i världen för att lyfta och förstärka kranar. Vi har styrt ytvatten och förstärkt grunder under byggnader och andra ytor som har sjunkit. Geobear har också erfarenhet av att reparera områden med läckande dränering och skador som har uppstått i marken på grund av vattenerosion.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan!

Eller ring oss nu: 010- 14 550 15

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.