Vägunderhåll

Vägar är ingenting nytt och vägnätet är nästan lika gammalt som mänskligheten själv. Men vi har kommit mycket längre än häst och vagn. Moderna motorvägar klarar av påfrestningarna från stora långtradare och lastbilar som transporterar de varor som håller vår vardag igång. Om vägarna inte klarar av att hantera alla fordon, kommer trafiken inte kunna röra på sig. Vardagslivet fastnar i en bilkö.

Våra vägar utsätt för ständiga utmaningar genom fordon med tunga laster, dåligt väder och dålig dränering – något som dagligen påverkar marken under vägarna. Marken försvagas och problem så som sättningar och tomrum kan uppstå. Vägarna blir farliga att trafikeras och stängs av för vägarbete. Det kan ta månader att åtgärda skadorna.

Men inte med Geobear.
Vår lösning för vägar är:

 

Snabb – Genom att använda vår teknologi med geopolymer blir underhållsarbetet utfört på några timmar, jämfört med de månader som traditionella reperationsmetoder kan ta. Med Geobear kan fordon börja köra på vägen igen inom femton minuter efter att bearbetningen är gjord. Vi är den överlägset snabbaste lösningen på marknaden.

Billig – Geobear är 50%-60% billigare än andra lösningar. Eftersom att vårt arbete orsakar minimalt med avbrott, då vägen snabbt kan användas igen. Under de kommande tio åren kommer Geobear att spara skattebetalare i EU 1 biljon kronor.

Effektiv – Vårt arbete stärker marken och ökar dess bärighet och därmed livslängden på beläggningen då den fortsätter vara jämn och får får stöd underifrån. Vår teknologi minskar också erosionen under vägen, som kan vara extra påtagligt där lutning förekommer. På 35 år har våra material aldrig brustit.

Miljövänlig – Jämfört med andra metoder är vårt koldioxidavtryck mycket lågt. Materialet påverkar inte grundvattnet.

 

På nästan 40 år har Geobear genomfört över 200,000 projekt i 50 länder, vilket bevisar fördelarna med våra utjämnande och stabiliserande lösningar.

Geobear arbetar aktivt med en policy för noll skador hos våra anställda, allmänheten eller på miljön.

Läs mer om geopolymer och dess effekter i marken.

 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan!

Eller ring oss nu: 010- 14 550 15

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.