Julhälsning från koncernchefen

(12 december, 2019)

 

Så här i juletider kan vi som företag reflektera tillbaka på vad som har varit en utmanande och föränderlig tid i byggbranschen. Jag räknar inte med att det kommer att var mindre utmanande 2020. Men jag är glad och nöjd över att se precis hur hårt Geobear-teamet arbetar för att hantera de ökade professionella kraven, mitt i komplexa och volatila marknadsförhållanden. Med tanke på detta sänder jag extra tacksamhet till våra kunder.  

 

Vi uppskattar att ni har gett oss möjligheten att få ert förtroende och hantera era projekt. Vi strävar efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för er och vi uppskattar er ärliga feedback kring vad vi gör bra och hur vi behöver förbättra oss. Att lyssna på våra kunder är väldigt viktigt och ni kan känna er säkra på att vi hör och tar till oss vad ni säger. 

 

Integritet och förtroende är två nyckelord för mig. Integritet är något som vi, som ett professionellt bolag behöver bedriva vår verksamhet med, medans förtroende är något som måste förtjänas. Att få och behålla förtroendet från våra kunder är essentiellt för en lyckad affärsverksamhet och det kommer vara något som vi strävar efter att bygga vidare på under 2020.

 

Vi har alltid varit stolta över att ha en mycket hög nivå på vår kundservice och vi hoppas att du har sett de ständiga förbättringarna som vi gör, oavsett vilken del av bolaget som du har kommit i kontakt med. Geobear är ett företag där människan står i centrum och vi står verkligen bakom vår företagsslogan: “We keep you world running”. 

 

Tack för din fortsatta support och från oss alla på Geobear, till er alla; kunder, samarbetspartners, vänner och familj önskar jag en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Koncernchef/CEO

Otso Lahtinen

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.