Logistik & Transport 5-7 November i Göteborg

(1 november, 2018)

Nästa vecka finns Geobear på plats på mässan Logistik & Transport i Göteborg.

Mässan tar plats på Svenska Mässan (Gothia Towers) och håller på måndagen den 5/11 till onsdagen den 7/11.

Geobear hittar ni i monter B09:46

Logistik & Transport, är Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Där kan du ta del av den teknik och infrastruktur som kommer att eliminera friktion från morgondagens globala flödeskedjor. År 2018 utvidgas mässan med ytterligare fokus på intern logistik.

Ambition med mässan är att debattera, utveckla och sprida ”state of the art” lösningar för såväl nordiska som globala varuflöden. På mässan samlas framstående företrädare för näringsliv, stora och små företag, forskning och politik för att flytta gränsen för nyttjandet av de bästa lösningarna i praktisk funktion och verklighet. Mässan och konferensen vill få beslutsfattare, med någon form av koppling till varuflöden och dess kringliggande tjänster och servicebehov, att samlas, utbyta erfarenheter och inspirera varandra till framgångsrik utveckling av logistikkedjor. t.

På mässan deltar ledande leverantörer och som visar de senaste inom logistik-, lager- och transportlösningarna för dagens lager och logistikansvariga.

Med växande E-handel, är behovet av logistik större än någonsin och lokaler i gott skick utgör grunden för att verksamheten ska rulla på som vanligt. Geobear finns på plats för att berätta och informera kring våra lösningar för logistik och transportsektorn. Varmt välkomna till monter B09:46

 

Såklart bjuder vi på en fribiljett – ladda ned den här!

 

Klicka här och beställ ditt entrékort till Logistik & Transport TRUCK 2018 - 5 - 7 november 2018

 

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.