Nutid och framtid för markkonsolidering och förstärkning

(24 juli, 2018)

När man tänker på markkonsolidering och förstärkning, är den första bilden som flyger förbi i tankarna tunga maskiner och omfattande byggarbetsplatser.

Tiderna förändras inom industrin och behov av att verksamheter är igång 24 timmar per dygn är vanligt. Med dessa krav, striktare tidsramar och begränsad plats, är det omöjligt att hantera omfattande driftstopp. I ett möte nyligen, med en driftchef på en tillverkande enhet inom FMCG-industrin, nämnde han att en av hans största utmaningar är att få alla reparationer och underhåll gjorda inom 10 dagar. Underhåll och reparation inkluderade maskiner, strukturer, interna vägar, kranar med mera. Eftersom tillverkningsenheten arbetade 24 timmar om dygnet, så var det praktiskt taget omöjligt för honom att efterfråga ytterligare tid från ledningen för att genomföra reparationer och underhåll. Detta eftersom varje försenad dag innebar uppenbara intäktsförluster. Samtidigt var han under stor press för att arbeta med flera leverantörer och striktare tidscheman.

Lösningen

Om man tänker på markkonsolidering och förstärkning, har Geobear en unik lösningsprocess. Geopolymerer injekteras för att förbättra markens mekaniska egenskaper och återställa golv till ursprunglig nivå när så behövs. Utan behov av omfattande schaktarbete. Geobear injektera material genom att helt enkelt borra ett hål på mindre än 20mm. Arbetet är upp till 10 gånger snabbare jämfört med traditionella metoder, och har en konstruktionslivslängd i marken på över 100 år.

Lösningen omfattar alla faktorer som oroar drift- och anläggningschefer idag, som har ansvar för industrifastigheter eller infrastrukturfastigheter. Så som säkerhet, precision och snabbhet samtidigt som lösningen är miljöneutral och långsiktig. Allt detta på samma gång som verksamhetens underhållskostnader sänks.

Med över 30 års erfarenhet från hela världen är några nyckelkunder för Geobear; Heathrow Airport, Ikea, Modlin Airport, Biedronka Supermarket, Cross Rail och Metro Supermarket för att nämna några.

Om du är bekymrad över sättningsproblem i din fastighet, tveka inte att ta kontakt med Geobear för att prata med någon av våra experter.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.