Nytt Geobear-kontor i Kista – Stockholm

(17 april, 2018)

Vi är glada att berätta att vi nu har flyttat in på Geobears nya kontor i Kista, utanför Stockholm.

I Kista är tempot högt och idéerna många. Här huserar stora industrijättar så som Ericsson, och mjukvarubolag som Adobe. Men även svensk utveckling i framkant med filialer till KTH och Stockholms Universitet. Med vår geopolymerteknologi och utveckling i industrins framkant, känns det som ett utmärkt val av plats för Geobear.

Stockholmsområdet är i ständig tillväxt och med en ökande urbanisering, och byggnation i och utanför Stockholm skapas en större efterfrågan på Geobears tjänster. Kista brukar kallas för Sverige och Europas Silicon Valley och härifrån leds många internationella bolag. Eftersom Geobear erbjuder tjänster runtom i hela världen, ser vi värdet av att kunna hjälpa våra kunder med grundstabilisering i alla de länder där de är närvarande. Även bolag vars core-business är mjukvara och andra digitala lösningar, har fastigheter som kan drabbas av sättningsproblem.

Med vårt nya kontor i Kista får vi också nära till privatpersoner i växande områden så som Barkarby och Täby, där det pågår stora byggnationer och där det framöver kommer byggas ännu mer. Kontoret har ett bra läge för kollektivtrafik från Stockholmsinnerstad vilket gör det lätt för både anställda, leverantörer och kunder att ta sig hit – om det behövs.

Vår nya adress är

Kistagången 20B
164 40 Kista

Vi finns kvar som vanligt med lokal närvaro i Göteborg, och såklart med projektansvariga som besöker våra kunder över hela Sverige!

Har ni några frågor är det bara att kontakta oss!

Geobear kontor i Kista, Stockholm

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.