LEDIGA JOBB

Är det dags att ta ditt nästa steg i karriären?

Vi är ett team som består av dedikerade och energiska yrkesproffs som jobbar inom en lång rad olika områden, från marknadsföring till försäljning, tekniska lösningar till fältarbete och finans till kundservice. Vi tror på tillväxt – och att växa tillsammans.

 

Vår kultur

Vi är ute efter yrkesproffs som vill göra skillnad. Ett öppet sinne med en passion för personlig utveckling och att yrkesmässigt bidra till företagets framgång.

Vi tror på framgång byggt på prestation och att ge människor möjligheten att uppnå sin största möjliga potential. Vi tror på lagarbete, eftersom att vi är starkare tillsammans. Vi bryr oss om personalens välmående, arbetstillfredsställelse och framtiden.

 

Hur är det att jobba för Geobear?

Vår personal har sagt det år efter år: det bästa med att jobba för Geobear är den prestationsdrivna kulturen som kombineras med utmanande jobb. Anställda hos Geobear är sammankopplade genom sin stolthet över att jobba för ett företag med tillväxt och stor affärspotential. Detta skapar en unik miljö med en anda som får saker att hända.

Hos Geobear har vi fokus på öppen dialog och att uppnå resultat genom att alla delar av organisationen jobbar tillsammans. Vi vet att var och en av oss kan göra skillnad.

 

 

“Jag har varit hos Geobear i 5 fantastiska år och resan har helt enkelt bara varit framgång och uppgång. Genom att jobba med tillväxt inom flera olika marknader och regioner ger Geobear gott om möjligheter för enskilda arbetare att växa i sina karriärer, detta i tillägg till att få global erfarenhet genom att arbeta med kollegor från olika länder, nationaliteter och med olika perspektiv. Jag fick gott om möjligheter till att experimentera och applicera mina egna idéer och se till att de levererade resultat. För någon som tror på konstant lärande och utveckling har Geobear mycket att erbjuda som arbetsgivare.”

Asim Shaikh, Områdeschef

 

“Geobear är ett bra företag att arbeta för. Även om mitt jobb kräver flexibilitet och ibland är utmanade gillar jag att föra företaget framåt och träffa många trevliga kunder på vägen. Mitt jobb är väldigt varierat med olika arbetsuppgifter och jag får träffa kunder som är allt från husägare till stora industriföretag.”

Fredrik Palm, Projektansvarig – Region Syd & Väst

 

“Jag kan göra det jag är intresserad av och lära mig mer. Företaget hjälper mig att hela tiden förbättra min professionella sida, något som påverkar både mitt personliga liv och arbetsliv. Det ger mig en känsla av uppfyllelse genom att vara det bästa jag kan vara. Genom att jobba med ett multinationellt team lär jag mig att förstå olika kulturer, idéer, kunskap, något som definitivt ger mig många insikter. Jag tycker om att vi använder avancerad teknik och verkligen löser dessa speciella problem för folk.”

Xuanji Zhao, Säljchef och marknadsassistent Kina

 

“Geobear erbjuder konstant stöd för utveckling, såväl personligt som arbetsmässigt. Att jobba på Geobear innebär att man konstant ställs inför prestigefyllda och utmanande projekt. Min roll tillåter mig att jobba med högkvalificerade proffs som ständigt ger möjligheter att lära mig nya saker dagligen, detta kombinerat med en vänliga, team-baserad kultur på kontoret.”

Liam Bromley, Projektingenjör, Storbritannien

Läs vad flera av våra anställda tycker om att jobba på Geobear.

Välmående på jobbet

Vi har ledningskontroll för att säkerställa att arbetet känns bra. Ledningens mål är att skapa en motiverande och uppmuntrande kultur inom företag som har en direkt påverkan på välmåendet.

Hur man säkerställer att jobbet känns bra

 • En atmosfär som uppmuntrar lärande, utveckling och delning av kompetens
 • Företagshälsovård
 • Uppmuntra en hälsosam livsstil och diverse kampanjer för att främja hälsa

Hur säkerställer vi resultatet?

 • Regelbundna undersökningar bland de anställda
 • Regelbundna resultatutvärderingar och utvecklingssamtal
 • Regelbunden mottagning och begäran av feedback
 • Funktionell arbetsfördelning och klara roller och ansvarsområden
 • Gemensamt fastställda processer och principer
 • Utveckling av ledarskap
 • Fritidsaktiviteter sponsrade av arbetsgivaren
 • Åtgärder som ser till säkerhet på arbetsplatsen

 

Vi letar kontinuerligt efter nya medlemmar till vårt team för att hålla världen igång genom störningsfri markteknik. Om du är intresserad av en karriär hos Geobear, vänligen fyll i formuläret nedan.

Jobba hos oss

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.