Technical sales manager till Geobear i Stockholm

Är du en person som gillar att arbeta med människor och försäljning? Är du intresserad av att utveckla din kompetens inom ett yrke som alltid kommer att vara efterfrågat? Då kan jobbet som technical sales manager hos oss på Geobear vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Vad ingår i jobbet?

Som technical sales manager kommer du att arbeta med B2C-försäljning i form av att besöka kunder och sälja in byggreparationsarbeten. En stor del av arbetet går ut på att planera in möten, ta fram anbud och arbeta mot att uppnå uppsatta veckomål. I jobbet ingår också att utföra markprover med utrustning som väger 10 kg.

Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Resor fyra dagar i veckan ingår i tjänsten.

Är du vår nya technical sales manager?

Vi på Geobear söker dig som är utbildad civilingengör och har erfarenhet av arbete med försäljning. Du har god förståelse för detaljer kring husbygge och geoteknik. Om du har en utbildning inom geoteknik eller erfarenhet av försäljning inom just byggindustrin är du extra intressant för oss, men tveka inte att söka tjänsten även om du inte har det.

Du har lätt för att knyta nya kontakter och är intresserad av andra människor. Du är van vid att arbeta med digitala verktyg och har god rutin på att planera ditt arbete. Utöver det arbetar du fokuserat för att maximera dina intäkter och uppskattar att vara en del av ett starkt tävlingsinriktat team. Om du deltar i någon form av tävlingssport på din fritid är det ett extra plus.

Vad kan Geobear erbjuda dig?

* Kvalificerade leads

* Utbildningsprogram och försäljningscertifikat

* Möjlighet att tjäna upp till en miljon om året (vid topprestation)

* Ett fantastiskt säljteam

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2020-05-31. Startdatum är den 15 juni, men för rätt kandidat är det förhandlingsbart. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Jonsson på telefonnummer: 070 258 61 13.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.