VD:ns blogg

(27 september, 2017)

Jag är lyckligt lottad, som en del av mitt jobb får resa mycket. En sak som jag har funnit gemensamt mellan olika kulturer, är att man uppskattar sinnesfrid. Dagens snabba informationssamhälle erbjuder kontinuerligt stimulantia, och det verkar som om vi människor har börjat lära oss att värdesätta en solid grund att bygga våra liv på.

Med en erfarenhet på nästan 40 år över hela världen har vår filosofi varit noggrannhet och att lyssna på våra kunder för att förstå hur man bäst kan tjäna dem. Vi får ofta höra att säkerheten, professionalism och minimala störningar är de viktigaste ingredienserna för att välja en lösning som kan ge trygghet i händelse av problem med markens bärighet.

Kanske har det varit vår förmåga att lyssna och leverera enligt förväningarna eller överträffat dem, eller det faktum att vi har fokuserat på att leverera detaljerade lösningar och långsiktiga garantier för våra lösningar. Oavsett, kan vi vara tacksamma för de tusentals fastighetsägare, entreprenörer och konsulter som når ut till oss varje dag för att söka hjälp med grundförstärkningsfrågor. Det är viktigt för oss att bygga långvariga relationer och toppmoderna lösningar med våra kunder för att hålla världen igång. Det skulle vara en ära för oss att hjälpa dig i alla typer av marksättningsproblem.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.