Fastighetsägare har mycket att förlora när det gäller sättningsproblem – i form av skador, reparationskostnader och värdeminskning på fastigheten. Därför är vi dedikerade till att erbjuda prisvärda och effektiva marktekniska lösningar för sättningsproblem, för såväl villaägare som för andra fastighetsägare.

 

Sjunker din fastighet?
Klicka här och läs mer om vad du kan göra!

 

Våra lösningar är välbeprövade och har använts runt om i världen i nästan 40 år. Vi har stabiliserat sättningar, lyft golv och fyllt igen tomrum i marken i över 200 000 projekt. Vår erfarenhet gör att du är i trygga händer.

 

 

Bo kvar i hemmet medan vi fixar sättningarna


Du som fastighetsägare vill få ditt problem löst så snart som möjligt, men de flesta drar sig för att ge sig in i långdragna, omständliga renoveringar som förvandlar hemmet till en byggarbetsplats. Ditt hem är en plats att varva ner på – långt borta från stressiga arbeten och en frizon från omvärlden.

Att få det ockuperat av hantverkare veckor i sträck är sällan särskilt välkommet. Geobears geopolymerinjektering är utformad för att genomföras snabbt, tyst och på ett sätt som stör så lite som möjligt. Med Geobear-metoden behövs inget schaktningsarbete med tunga maskiner, till skillnad från traditionella metoder. Det enda som behövs är borrning av ett litet hål, som används för att injektera materialet precis där sättningsproblemet finns.

I de allra flesta fall kan du vara kvar hemma under tiden arbetet genomförs – så pass störningsfri är vår metod.

Geobear stabiliserar din fastighet snabbt, ekonomiskt och med minimal störning för dig som bor i huset.

Våra geotekniska lösningar kan bland annat:

Lyft och stabilisera fastigheten

Med hjälp av Geobears teknik förstärks svag mark under fastigheten. När marken stabiliserats finns möjligheten att fortsätta injekteringen för att lyfta huset till ursprungligt läge och på så sätt stänga igen sprickor i väggarna, samt korrigera glipor kring fönster och dörrar.

De flesta av våra projekt kan genomföras utan att arbete behöver göras inomhus. Med exakt laserövervakning kan vi slutföra våra projekt från utsidan, utan att du behöver flytta någonstans. Arbetet genomförs vanligen på en till två dagar, istället för veckor som många av de alternativa metoderna såsom pålning kräver.

Om du tror att ditt hem kan vara drabbat av sättningsproblem, kontakta oss på Geobear så hjälper vi dig att ta fram en plan för att lösa problemet en gång för alla.

Varför skall du välja Geobear

Du behöver inte flytta någonstans

Upp till 50% mer kostnadseffektivt än traditionella metoder

Reparationen tar i genomsnitt 1-2 dagar

10 års garanti

Rekommenderade av tidigare kunder (NPS 70)

Möjlighet till finansieringsalternativ

Beställ en guide om sättningar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.