Villaägarna upplever övernaturliga sprickor och ringer Geobear

(28 oktober, 2019)

För villaägarna Gomez och Morticia Addams började mardrömmen några veckor före den 31 oktober. Historien börjar i ett gammalt hus i utkanten av Skräckköping, i Sverige där de bodde.

Under den heta sommaren 2019 hade familjen upptäckt sprickor i väggarna i källarlaboratoriet. Där tillbringade deras farbror Fester många timmar med att undersöka mystiska blandningar. Under de följande månaderna började dessa sprickor sträcka sig längs väggarna i familjens hem. Morticia trodde att det var farbror Festers bisarra experiment som orsakade problemen, men Gomez höll inte med men ignorerade problemet tills det blev värre. Så småningom började hela huset sjunka. Vilket gjorde att kalla vindar började blåsa in genom sprickorna i väggarna och ett vinande ljud fyllde källaren. Gomez beslutade sig för att kontakta en av kusin Itts vänner, som råkade vara en besiktningsman vid namn Pierre Von Spricka.

Det var först i början av oktober som Von Spricka kunde komma och undersöka hemmet. Han besökte familjen Addams hus efter en vecka med de obehagliga ljuden. Vid det här laget hade fler sprickor dykt upp på husets ytterväggar. Von Spricka och hans rådgivare drog slutsatsen att huset befann sig direkt ovanpå en energilinje, som upptäckts av Alfred Watkins 1929. De konstaterade att den högsta underjordiska aktiviteten för den här energilinjen inträffar just i slutet av oktober varje år. Den övernaturliga energin i kombination med det dåliga vädret innebar en katastrof för Addams-familjen.

 

Under Halloween, när barn från hela grannskapet vandrade gatorna på jakt efter godis eller ett tillfälle att genomföra illvilliga bus, gav husets konstruktion vika. Det fyllde hemmet med ett hemskt knakande och spikarna flög genom luften. Sedan började huset falla ihop. Sprickorna förvärrades snabbt och gav ifrån sig våldsamma ljud i takt med att väggarna i ett hörn av huset började ge vika.

“Väggarna började spricka och gå sönder omkring oss,” berättar Morticia. ”Jag var stelfrusen av skräck. Lyckligtvis reagerade Lurch snabbt. Han drog med mig och sprang mot ytterdörren. Han fångade barnen i farten och vi skyndade oss i säkerhet. Om det inte vore för honom vet jag inte vad som skulle ha hänt. Även om vi inte kunde hitta Thing någonstans hoppas jag att den hann till säkerhet.”

 

Lösningen för sprickor och räddningen förAllhelgonahelgen

Desperat efter en snabb lösning på problemet ringde Gomez till Geobear. Geobears tekniska team kände av paniken i situationen och åkte direkt ut till familjen. De lyckades komma fram till huset trots det kraftiga regnet och stormvindarna – för att komma till undsättning. Teamet analyserade platsen och testade marken. Även om det hade varit bättre att förebygga problemet innan konstruktionen gett vika, så kunde teamet åtgärda problemet innan ytterligare sättningar gjorde hela situation ännu värre.

På bara en dag hade Geobear injekterat geopolymer ner i jorden och genomfört markförstärkning. Huset stabiliserades och Gomez kallade även in ett byggföretag, som rekommenderats av Pierre Von Spricka för att hjälpa till att återställa väggarna till sitt ursprungliga skick. Till skillnad från andra lösningar krävde Geobears metod inget grävarbete. Det gjorde det möjligt för familjen att njuta av resten av Allhelgonahelgen i lugn och ro.

När farbror Fester fick frågan om hur resultaten blev sa han: ”Jag bor och arbetar här. Jag var orolig för att mitt laboratorium och de otaliga forskningsprojekt som jag har arbetat med skulle gå förlorade i processen. Tack vare Geobear är min arbetsplats och mitt hem säkert igen. Det var fantastiskt att se hur sprickorna började gå tillbaka i laboratorieväggarna!”

 

Angående om företagets geopolymerer skulle vara tillräckligt starka för att motstå framtida aktivitetsökningar från energilinjen som villan stod på, sade Geobears VD Otso Lahtinen: ”Den övernaturliga energin som kanaliseras av energilinjer är inte baserad på vetenskapliga fakta – utan bara lite underhållande mytologi. Familjen Addams hus kommer att kunna användas av många generationer, tack vare våra geopolymers styrka och hållbarhet. Geopolymer-metoden har mycket bra effekt vid erosionskontroll – något som annars är ett påtagligt problem och som påverkar miljontals fastighetsägare i hela Europa.”

_______________

Sättningar påverkar miljontals fastighetsägare, företag, villaägare och investerare i hela Europa. Om du lider av sprickor i väggar eller golv på grund av mark som sjunker, gör inte som Gomez Addams och vänta för länge, kontakta Geobear för en sättningsinspektion och en professionell utvärdering av din situation.

*Observera att Pierre Von Spricka är en fiktiv karaktär, alla likheter med faktiska personer, levande eller döda eller med faktiska händelser är rena sammanträffanden.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.