Föreläsning Colin Eddie – Användning och applikationer för expansiva Geopolymerer

(30 november, 2018)

För några veckor sedan föreläste Professor Colin Eddie om användning och applikationer för expansiva geopolymerer. Föreläsningen ägde rum på de Geoteknikniska-dagarna i Helsingfors, Finland. En sammankomst och konferens där Finlands geotekniska ingenjörer samlas för att lära sig mer och konferera kring geoteknik och nya möjligheter inom branschen.

Geobear har äran att ha ett nära samarbete med Professor Colin Eddie, som har en omfattande kunskap inom byggbranschen, med fokus på applikationer under marken, och står bakom ett antal innovationer inom tunnelbyggande. Bland annat ligger han bakom varumärken såsom CombiShell™, LaserShell™, UltraShell™, SmartShell™, SlipStress™, MultiMode TBM, Quadracurve™ and USC™. För Geobear är han endel av teamet bakom GeoRT.

Här kan du se föreläsningen “Design and application of expansive Geopolymers” med Colin Eddie.

 

 

Om du har frågor kring möjligheten att använda våra geopolymerlösningar inom din industri, är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.