Företag måste kunna säkerställa servicenivån till sina kunder!

Därför har Geobear geotekniska lösningar för sättningsproblem som passar moderna företag. Störningsfritt, snabbt och kostnadseffektivt.

Lösningar som stöder ditt företags mål

Marksättningar utgör ofta ett stort problem för företag inom alla typer av branscher. Att behöva göra avbrott i verksamheten, stänga igen lokaler, förlora intäkter och skapa störningar i leverans- och kundservicen leder ofta till högre kostnader än själva reparationen. Att stänga igen lokalerna för reparation är ofta inte ens ett möjligt alternativ.

Geobear är specialiserade på snabba lösningar för markförstärkning och lyft av golv. Våra lösningar innebär att verksamheten kan hållas igång, och lokalerna kan användas som vanligt. De lösningar som Geobear använder sig av kräver ingen grävning, eftersom geopolymeren endast injekteras i marken genom små borrhål (12mm).

Den expanderande geopolymeren fyller tomrummen som finns i marken först, varefter den expanderar och, om nödvändigt, lyfter golvet eller betongplattan tillbaka till önskad nivå. Geolymeren härdar snabbt och uppnår sin bärande hållfasthet redan efter 15 minuter, efter det kan du köra med en lastbil över det behandlade området om du vill!

Fördelar med Geobear

Inget behov av att flytta.

Ingen förlust i produktion eller nivån på kundservicen.

10 års garanti.

Upp till 30% mer ekonomisk lösning än traditionella metoder.

Kunderna rekommenderar oss - NPS 70.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.