Delta på våra gratis webinar!

 

Vi på Geobear erbjuder er att ta del av mer information och kunskap gällande vår teknik på flera olika webinarium. Vi riktar oss mot allt från ägare till villor och fastigheter, industrilokaler, lager och infrastruktur som behöver åtgärda sättningar.

Genom att använda länkarna nedan till de specifika webinariumen kan du registrera dig gratis.  Under webinariet vill vi ge er en grundläggande förståelse för hur vår injekteringsteknik och vår expanderande geopolymer fungerar i varierande sektorer.

Geobear används globalt inom sektorerna infrastruktur, från vägar, tågspår, flygplatser och fasigheter. De olika webinarierna erbjuder er en bred överblick av materialets möjligheter och dess process.

Program för våra webinar

 

28 oktober - 11:00 - Geopolymerens tekniska egenskaper och applikationer

Ahmed Elsayed är ingenjör och arbetar som vår teknikchef och gör de tekniska lösningarna i Geobears projekt. Han började hos oss i år och arbetade tidigare som uppdragsledare inom konsultbranschen.

Han kommer att berätta om geopolymerer, dess egenskaper och praktiska applikationer på olika infrastrukturprojekt. Ahmed kommer att presentera några av Geobears framgångsberättelser där entreprenören har valt att använda geopolymer på infrastrukturprojekt.

För mer informaton om Geobears webinar maila [email protected]

 

2 september - 11:00 - Våra störningsfria sättningsåtgärder

Sebastian Jönsson arbetar som försäljningschef för Geobear Sverige och ansvarar bland annat för våra projekt mot bostadsrättsföreningar. Han har arbetat i bolaget i 2,5 år och var innan försäljningsansvarig på JM Bostäder. Vårt team genomför lyckade projekt i allt från villor till bostadsrättsföreningar och industrier varje vecka.

Sebastian kommer också informera dig om vår teknologi, hur vi åtgärdar problem på bara några dagar med minimala störningar.