Vad vi gör

Geobear är den ursprungliga grundaren och leverantören av Uretek-lösningarna och en global entreprenör inom markförstärkning. Vi löser problem med marksättning för infrastruktursektorn, företag och villaägare. Reparerande markförstärkning är vårt specialistområde. Vår geopolymerteknik levererar exakta lösningar för markförstärkning, stabilisering, golvlyft, powerpile-pålning, tomrumsfyllning och vattentätning.

Geobear levererar ett störningsfritt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell markförstärkning för att lösa problem med sättningar – från tundran till djungeln.

Företagets historia och närvaro

Geobears historia började i Finland på 1970-talet. I länder som ligger långt norrut på jordklotet, innebär återkommande perioder med frost och tö att de mekaniska egenskaperna hos jorden påverkas, vilket leder till sättningar. Behovet för att åtgärda sättningsproblem utan att störa vardagen, ledde till uppkomsten av den patenterade Uretek-lösningen med expanderande geopolymerer.

Genom åren har Geobear, genom sitt Uretek-arv, utvecklat flera nya tekniker för injektering av expanderande geopolymer. Sedan 1983 har företaget ansökt om exklusiva patent för flera olika processer, över hela världen. Geobear fortsätter att investera i nya tekniker, och är en global ledare inom användning av geopolymer för marktekniska lösningar.

I nästan 40 år och i mer än 38 länder över hela världen, har över 200 000 projekt genomförts genom att använda Geobears innovativa geopolymerteknik. Viktiga områden där geopolymerteknik har använts inkluderar bostäder, kommersiella byggnader såsom industrier, och inom infrastruktur-sektorn.

Med alla Geobears huvudmarknader numera samlade under ett och samma varumärke ger det oss som företag en gemensam plattform för att utbyta, och utveckla de bästa metoderna – både inom företaget och för industrin som helhet. Detta säkerställer att vi kan fortsätta leverera på högsta nivån när det kommer till kundservice, teknik, projektleverans och långsiktig lösningar.

Geobear har sitt globala huvudkontor i London, men våra lokala kontor är kärnan i vår service till kunder över hela världen.

 

Geobears historia (Uretek)Geobears historia började i Finland som Uretek för länge sen.

Våra värderingar

 

Safety

Partnership

Integrity

Respect

Excellence

 

 

 

Inför 2023 uppdaterade Geobear Global sina värderingar och följande är en kortfattad summering av vad vi vill uppnå genom dem. Som tidigare fortsätter vi att värna om våra kunder, anställda samt miljöns säkerhet genom att alltid sträva mot att hålla hög kvalité i allt vi tar oss an. För att nå dit är det viktigt att samarbeta, vi vill värna om våra relationer till kunder och våra arbetskollegor.

Utan integritet är dessa värden bara ett meningslöst tryck på ett papper, kortfattat innebär det för oss att vi vill vara ärliga mot oss själva och människor i vår omgivning genom att jobba på tydlighet för att nå önskat resultat. Vi vill vara en respektfull och öppensinnad arbetsplats där våra anställda uppmärksammas och valideras för vad de åstadkommer. Vi på Geobear ser oss aldrig som fullärda, vi strävar alltid efter att lära av varandra för att växa tillsammans.

Vill du veta mer om Geobear?

Har du frågor om eller till Geobear? Se gärna vanliga frågor och svar. Har du andra frågor, eller vill du boka en sättningsinspektion? Ring oss på 010 – 14 550 15, eller använd kontaktformuläret för att komma i kontakt med Geobear idag!

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.