Om Geobear

Geobear – den ursprungliga skaparen och leverantören av Uretek-lösningarna

Vad vi gör

Geobear är en global entreprenör inom markteknik som löser grund- och infrastrukturproblem i jord och mark för byggindustrin, som specialiserar sig på reparationer. Geobear är den ursprungliga skaparen och leverantören av Uretek-lösningarna. Vår banbrytande geopolymer-teknik ger det mest avancerade och exakta systemet för golv- och grundutjämning, stabilisering och förstärkning av grund med hjälp av geopolymer-pålar, samt uppfyllning av tomrum och skärminjektering.

Geobear levererar ett störningsfritt och värdeökande alternativ till konventionell grundförstärkning för att lösa problem med grundsättningar – från tundran till djungeln.
 

Företagets historia och närvaro

Geobears historia började i Finland på 1970-talet. I länder som ligger långt norr innebär återkommande perioder med frost och tö att de mekaniska egenskaperna hos jorden påverkas, vilket leder till sättningar. Behovet för att åtgärda sättningsproblem utan att störa vardagen, ledde till uppkomsten av den patenterade Uretek-lösningen med expanderande geopolymer-teknik.

Genom åren har Geobear, genom sitt Uretek-arv, utvecklat flera nya tekniker för injektering av expanderande geopolymer. Sedan 1982 har företaget sökt om exklusiva patent för flera olika processer över hela världen. Geobear fortsätter att investera i nya tekniker och är en global ledare inom användningen av geopolymer genom sina marktekniska lösningar.

I nästan 40 år och i över 50 länder över hela världen har över 200,000 projekt färdigställts genom att använda Geobears innovativa geopolymer-teknik. Viktiga marknadssektorer där geopolymer-teknik har använts inkluderar bostäder, kommersiella sektorer och industri, men även infrastruktur.

Med alla våra huvudmarknader under ett varumärke får vi en samlad plattform för att utbyta de bästa metoderna inom företaget och industrin, vilket säkerställer att vi kommer fortsätta att uppnå den högsta nivå inom kundservice, teknik, projektleverans och långsiktig livslängd på tillgångar.

Geobear har sitt huvudkontor i London och ger service till kunder över hela världen.

 

Geobears historia (Uretek) Geobears historia började i Finland som Uretek för länge sen.

 

Våra värderingar

Kunden först

Kundupplevelsen är en prioritet för teamet hos Geobear. Vårt mål är att förstå kundens krav genom hela resan som kunden gör och leverera lösningar som låter våra kunder hålla sin verksamhet igång, vilket besparar dem både tid och pengar. Vi har en stark vilja att hjälpa våra kunder att lyckas.

Professionalism

Vi strävar efter att driva vår verksamhet med högsta möjliga professionalism för att upprätthålla det förtroende vi fått av våra kunder och investerare. För att upprätthålla vårt kontinuerligt professionella tillvägagångssätt har vi processer med de bästa rutinerna för att säkerställa att högkvalitativ leverans av våra lösningar sker till varje kund och varje projekt. Vi strävar efter att nå och upprätthålla relevanta ackrediteringar inom industrin för att vara säkra på att vi följer med i de senaste utvecklingarna inom vår sektor. Vi bryr oss om folk och miljön och vi delar med oss av våra färdigheter till vår kundbas för att nå deras mål.

Noll skada

Vi på Geobear har åtagit oss att följa en policy om noll skada för våra anställda, allmänheten och miljön genom att ha en kultur där högsta möjliga säkerhet står i fokus och genom att våra säkerhetsprotokoll är fullständiga. Noll skada är vårt strategiska huvudmål och varje anställds personliga angelägenhet.

 

Vill du veta mer om Geobear?

Har du frågor om eller till Geobear? Se gärna vanliga frågor och svar. Har du andra frågor, eller vill du boka en sättningsinspektion? Ring oss på 010 – 14 550 15, eller använd kontaktformuläret för att komma i kontakt med Geobear idag!

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan!

Eller ring oss nu: 010- 14 550 15

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.