Vad vi gör

Geobear är den ursprungliga skaparen och leverantören av Uretek-lösningarna och en global entreprenör inom markförstärkning. Vi löser problem med marksättning för infrastruktursektorn, företag och villaägare. Reparerande markförstärkning är vårt specialistområde. Geobear är den ursprungliga grundaren av Uretek-lösningarna. Vår geopolymerteknik levererar exakta lösningar för markförstärkning, stabilisering, golvlyft, powerpile-pålning, tomrumsfyllning och vattentätning.

Geobear levererar ett störningsfritt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell markförstärkning för att lösa problem med sättningar – från tundran till djungeln.

Företagets historia och närvaro

Geobears historia började i Finland på 1970-talet. I länder som ligger långt norrut på jordklotet, innebär återkommande perioder med frost och tö att de mekaniska egenskaperna hos jorden påverkas, vilket leder till sättningar. Behovet för att åtgärda sättningsproblem utan att störa vardagen, ledde till uppkomsten av den patenterade Uretek-lösningen med expanderande geopolymerer.

Genom åren har Geobear, genom sitt Uretek-arv, utvecklat flera nya tekniker för injektering av expanderande geopolymer. Sedan 1983 har företaget ansökt om exklusiva patent för flera olika processer, över hela världen. Geobear fortsätter att investera i nya tekniker, och är en global ledare inom användning av geopolymer för marktekniska lösningar.

I nästan 40 år och i mer än 38 länder över hela världen, har över 200 000 projekt genomförts genom att använda Geobears innovativa geopolymerteknik. Viktiga områden där geopolymerteknik har använts inkluderar bostäder, kommersiella byggnader såsom industrier, och inom infrastruktur-sektorn.

Med alla Geobears huvudmarknader numera samlade under ett och samma varumärke ger det oss som företag en gemensam plattform för att utbyta, och utveckla de bästa metoderna – både inom företaget och för industrin som helhet. Detta säkerställer att vi kan fortsätta leverera på högsta nivån när det kommer till kundservice, teknik, projektleverans och långsiktig lösningar.

Geobear har sitt globala huvudkontor i London, men våra lokala kontor är kärnan i vår service till kunder över hela världen.

 

Geobears historia (Uretek)Geobears historia började i Finland som Uretek för länge sen.

Våra värderingar

Kunden först

Kundupplevelsen är av högsta prioritet för Geobear-teamet. Vårt mål är att förstå kundens krav genom hela resan och sedan leverera lösningar som låter våra kunder hålla sin verksamhet, eller vardag igång under arbetet. Det besparar dem både tid och pengar. Vi har en stark vilja att hjälpa våra kunder att lyckas.

Professionalism

Vi strävar efter att driva vår verksamhet med högsta möjliga professionalism för att behålla det förtroende vi fått av våra kunder och investerare. För att upprätthålla ett kontinuerligt och professionellt tillvägagångssätt har vi processer och rutiner för att säkerställa att våra leveranser och lösningar är av hög kvalitet – till varje kund och vid varje projekt.

Vi strävar efter att nå och upprätthålla relevanta ackrediteringar inom industrin, för att vara säkra på att vi följer med i den senaste utvecklingen inom vår bransch. Vi bryr oss om människan, miljön och vi delar med oss av vår kunskap till våra kunder för att de ska kunna uppnå sina mål.

Noll skador

Vi på Geobear har åtagit oss att följa vår policy om noll skador för våra anställda, allmänheten eller miljön. Det gör vi genom att ha en kultur där högsta möjliga säkerhet står i fokus. Noll skador är vårt strategiska huvudmål och varje anställds personliga angelägenhet.

 

Vill du veta mer om Geobear?

Har du frågor om eller till Geobear? Se gärna vanliga frågor och svar. Har du andra frågor, eller vill du boka en sättningsinspektion? Ring oss på 010 – 14 550 15, eller använd kontaktformuläret för att komma i kontakt med Geobear idag!

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Mätarvägen 12,
196 37 Kungsängen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.