Om Geobears Teknik – Hur vi använder geoteknik för att lösa sättningsproblem

Geobears teknik är välbeprövad och har använts i 200 000 projekt, i mer än 38 länder. Vår teknik passar för både industriprojekt, infrastrukturprojekt och bostäder. Geobear gör grundförstärkning enkelt.

Vi använder oss av särskilda geopolymerer för att renovera sättningar i hus och andra byggnader. Det finns många fördelar med våra geotekniska lösningar, bland annat att vår pålning med geopolymerer (PowerPile) kan injekteras direkt under betongplattor byggnadsfundament, helt utan grävarbete.

Det är nästan alltid en mycket snabbare och mer kostnadseffektiv lösning, som dessutom är näst intill störningsfri. I många fall kan boende bo kvar och verksamheter fortsätta som vanligt. Därtill är våra material miljöneutrala, utan att läcka ut några kemikalier i grundvattnet.

  • Infrastruktur
  • (18 september, 2019)

Geobear på Nordic Rail – Järnväg i fokus

Nu är det alldeles snart dags för Nordic Rail! Om du har någonting med järnväg att göra bör du vara där! “Nordens kunskapsnav för järnvägstransport. På Elmia Nordic Rail samlas människor från hela världen för att knyta nya kontakter och ta del av de senaste innovationerna. Mässan har ett brett utbud, med tydligt fokus; Elmia […]

  • Geobear
  • Infrastruktur
  • (5 september, 2019)

Det är jag som är Nicklas

Namn Det är jag som är Nicklas Bosäter   Roll på Geobear Affärsutvecklingschef Infrastruktur   Favorit citat “Try not. Do. There is no try.” – sagt av en dubbad grön docka.   Dina topp 3 favorit podcasts eller böcker? Podcast: Swindled Podcast: American Scandal Podcast: Dr. Death Som anställd på Geobear, vad är det du […]

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan!

Eller ring oss nu: 010- 14 550 15

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.