Om Geobears Teknik – Hur vi använder geoteknik för att lösa sättningsproblem

Geobears teknik är välbeprövad och har använts i 200 000 projekt, i mer än 38 länder. Vår teknik passar för både industriprojekt, infrastrukturprojekt och bostäder. Geobear gör markförstärkning enkelt.

Vi använder oss av särskilda geopolymerer för att renovera sättningar i hus och andra byggnader. Det finns många fördelar med våra geotekniska lösningar, bland annat att vår pålning med geopolymerer (PowerPile) kan genomföras direkt under betongplattor och byggnadsfundament, helt utan grävarbete.

Det är nästan alltid en mycket snabbare och mer kostnadseffektiv lösning än traditionella metoder. Dessutom är vår lösning näst intill störningsfri. I många fall kan de boende bo kvar eller verksamheter fortsätta som vanligt. Därtill är våra material miljöneutrala och avger inga skadliga ämnen till grundvattnet!

  • Företag
  • (11 november, 2019)

Markförstärk industrin i vinter – den perfekta tiden!

Traditionellt sett har byggindustrin uppfattats som en bransch som blomstrar under sommaren, speciellt här i Norden. Eftersom snö och hårt väder innebär utmanande förutsättningar för många byggen. De många inte vet är att markförstärkning med hjälp av geopolymerer går alldeles utmärkt att genomföra året runt – även under svensk vinter!  Oavsett om det är frågan […]

  • Företag
  • (4 november, 2019)

Hur man lagar sprickor i industrigolv!

Många företagsledare, ägare och lagerchefer upplever problem med sprickor i sina industrigolv. För vissa utgör detta endast ett visuellt problem och något som fortsätter att irritera dem. Men oftast, om man gräver djupare i vad som verkligen är problemet så visar det sig att dessa sprickor faktiskt utgör en risk för verksamheten. Så hur lagar […]

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

kundservice@geobear.com

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.