Geobear på fastighetsmässan 6-7 Mars

(25 februari, 2019)

Fastighetsmässan i Kista

Den 6-7 Mars är vi på plats på fastighetsmässan i Kista i monter R:05. Vårt team, från alla delar av Sverige kommer att finnas på plats under mässan för att svara på frågor och berätta om våra lösningar.
Dagarna till ära har vi specialerbjudande på sättningsinspektioner över hela landet!

Klicka på bilden nedan för att få gratis inträde till mässan!

Geobear på fastighetsmässan

Varför ska jag gå på fastighetsmässan?

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410% på antal besökare. Här samlas de mest inflytelserika fastighetsaktörerna under två intensiva dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer.

Fastighetsmässan ska vara en mötesplats som erbjuder både utställare och besökare en helhetslösning. På plats ska man hitta allt som behövs inom fastighetsbranschen. Produktnyheter, innovationer, skapa värdefulla kontakter och möjligheter att göra affärer direkt på mässgolvet.

Vi på Geobear finns på fastighetsmässan för att svara på frågor kring sättningsproblem, och våra metoder för att lösa dessa. Kanske har du sprickor i väggarna eller golv som sjunker. Passa på att komma förbi vår monter så kan våra experter på sättningsproblem ge dig en första känsla av omfattningen av problemet, eller kanske konstatera att du faktiskt inte har sättningar! Vi hjälper dig. Kom förbi monter R:05.

Kontakta Geobear idag!

Vi hjälper dig att lösa dina sättningsproblem och skräddarsyr alla lösningar så att de passar just dig.

Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller telefon:

010- 14 550 15

[email protected]

Vi genomför projekt i alla storlekar och svårighetsgrader,

– Villor
– Bostadsrättsföreningar
– Industrilokaler
– Infrastrukturprojekt

Hör av dig med dina frågor idag.

Geobear
Kistagången 20B
164 40 Kista

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.